Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g18g2.1g8.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl55g72kcal7.2g0.2g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g637g10.9g31.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g11629kcal219.6g1651.2g435.6g87.6g
Valittu annoskoko2025g5815kcal109.8g825.6g217.8g43.8g
Annoskoko puolitettuna1013g2907kcal54.9g412.8g108.9g21.9g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384693