Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g7.5g28kcal1g4.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g3381kcal244.2g92.2g214.4g28.2g
Valittu annoskoko1368g1690kcal122.1g46.1g107.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna684g845kcal61.1g23.1g53.6g7.1g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773