Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g10g37kcal1.3g6.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g4507kcal325.4g122.8g285.6g37.6g
Valittu annoskoko1824g2254kcal162.7g61.4g142.8g18.8g
Annoskoko puolitettuna912g1127kcal81.4g30.7g71.4g9.4g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773