Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g75g675kcal0g0g75g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1000g1700kcal190g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g13g46kcal1.6g7.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g5634kcal406.4g153.6g357.4g46.8g
Valittu annoskoko2280g2817kcal203.2g76.8g178.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna1140g1409kcal101.6g38.4g89.4g11.7g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773