Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g15g56kcal2g9.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g6761kcal488.2g184.4g428.8g56.6g
Valittu annoskoko2736g3381kcal244.1g92.2g214.4g28.3g
Annoskoko puolitettuna1368g1690kcal122.1g46.1g107.2g14.2g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773