Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g105g945kcal0g0g105g0g
Tomaattimurska 1400g412kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1400g2380kcal266g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g18g65kcal2.3g10.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g7888kcal569.4g215.2g500g66g
Valittu annoskoko3192g3944kcal284.7g107.6g250g33g
Annoskoko puolitettuna1596g1972kcal142.4g53.8g125g16.5g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773