Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g135g1215kcal0g0g135g0g
Tomaattimurska 1800g529kcal10.1g95.4g3.6g34.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1800g3060kcal342g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g23g83kcal2.9g14g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g10142kcal732g276.6g643g84.6g
Valittu annoskoko4104g5071kcal366g138.3g321.5g42.3g
Annoskoko puolitettuna2052g2536kcal183g69.2g160.8g21.2g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773