Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.5g9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g1127kcal81.2g30.8g71.6g9.4g
Valittu annoskoko456g564kcal40.6g15.4g35.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna228g282kcal20.3g7.7g17.9g2.4g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773