Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli250g425kcal32.5g6.3g30g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g140g59kcal13.7g0.6g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g100g416kcal82g7g6g1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20g5kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 5g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)60g210kcal8.4g33.6g4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g3011kcal277g99.8g180.2g15.2g
Valittu annoskoko670g1505kcal138.5g49.9g90.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna335g753kcal69.3g25g45.1g3.8g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915