Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g400g1192kcal12g19.2g17.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g300g930kcal29.1g185.7g6.3g18g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1594g4855kcal93.6g458.4g89.4g36g
Valittu annoskoko797g2428kcal46.8g229.2g44.7g18g
Annoskoko puolitettuna399g1214kcal23.4g114.6g22.4g9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975