Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-kasviskeitto

Ruskista jauheliha ja lisää kaikki kattilaan veden kanssa keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 15%400g820kcal72g0g60g0g
Peruna, uusi 300g233kcal5.1g48.3g0.6g3g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Sipuli kuivattu 15g41kcal1.6g5.3g0.2g5.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4886g2343kcal162.6g128.4g126.8g26.2g
Valittu annoskoko2443g1171kcal81.3g64.2g63.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna1222g586kcal40.7g32.1g31.7g6.6g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385085