Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g400g1436kcal32g315.2g2g6.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g11g28kcal0.7g0.9g2.3g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell500g540kcal120g0g2.5g0g
Pesto rosso73g211kcal3.1g3.8g20.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g60g45kcal1.3g8.7g0.5g0g
Findus thai wokkivihannekset500g125kcal6g20g2.5g15g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g45g49kcal0.5g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4616g5114kcal327.2g719.8g88.4g43.6g
Valittu annoskoko2308g2557kcal163.6g359.9g44.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna1154g1279kcal81.8g180g22.1g10.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823