Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.3g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g748kcal54.2g22.8g47.4g6g
Valittu annoskoko305g374kcal27.1g11.4g23.7g3g
Annoskoko puolitettuna153g187kcal13.6g5.7g11.9g1.5g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853