Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g1122kcal81.6g34g71.2g9.2g
Valittu annoskoko458g561kcal40.8g17g35.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna229g280kcal20.4g8.5g17.8g2.3g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853