Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Tomaattimurska 267g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.7g23kcal0.8g4.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g1496kcal109g45.2g95g12.4g
Valittu annoskoko610g748kcal54.5g22.6g47.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna305g374kcal27.3g11.3g23.8g3.1g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853