Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 376g399kcal15g72.9g3.3g6.5g
Hk, sininen lenkki 580g436g1003kcal43.6g27.5g78.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka188g66kcal5.3g8.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2076g2957kcal128.8g222g167.6g16g
Valittu annoskoko1038g1478kcal64.4g111g83.8g8g
Annoskoko puolitettuna519g739kcal32.2g55.5g41.9g4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876