Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 439g466kcal17.5g85g3.9g7.6g
Hk, sininen lenkki 580g509g1171kcal50.9g32.1g91.6g1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka219g77kcal6.1g10.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g3449kcal150.2g259g195.6g18.6g
Valittu annoskoko1211g1725kcal75.1g129.5g97.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna606g862kcal37.6g64.8g48.9g4.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876