Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 501g532kcal20g97.2g4.5g8.7g
Hk, sininen lenkki 580g582g1338kcal58.2g36.6g104.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka251g88kcal7g11.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2768g3942kcal171.8g296g223.6g21.6g
Valittu annoskoko1384g1971kcal85.9g148g111.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna692g986kcal43g74g55.9g5.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876