Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 63g67kcal2.5g12.1g0.6g1.1g
Hk, sininen lenkki 580g73g167kcal7.3g4.6g13.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka31g11kcal0.9g1.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g493kcal21.6g37g28g2.6g
Valittu annoskoko173g246kcal10.8g18.5g14g1.3g
Annoskoko puolitettuna87g123kcal5.4g9.3g7g0.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876