Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 627g665kcal25g121.5g5.6g10.9g
Hk, sininen lenkki 580g727g1672kcal72.7g45.8g130.9g1.5g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka313g110kcal8.8g14.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g4928kcal214.6g370g279.4g27g
Valittu annoskoko1730g2464kcal107.3g185g139.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna865g1232kcal53.7g92.5g69.9g6.8g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876