Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1000g1061kcal39.9g193.8g8.9g17.4g
Hk, sininen lenkki 580g1160g2668kcal116g73.1g208.8g2.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka500g175kcal14g23.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g7862kcal342.4g590.4g445.8g42.8g
Valittu annoskoko2760g3931kcal171.2g295.2g222.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna1380g1966kcal85.6g147.6g111.5g10.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876