Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 125g133kcal5g24.3g1.1g2.2g
Hk, sininen lenkki 580g145g335kcal14.5g9.2g26.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka63g22kcal1.8g2.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g986kcal43g74g55.8g5.4g
Valittu annoskoko346g493kcal21.5g37g27.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna173g246kcal10.8g18.5g14g1.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876