Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 188g200kcal7.5g36.4g1.7g3.3g
Hk, sininen lenkki 580g218g502kcal21.8g13.7g39.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka94g33kcal2.6g4.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g1478kcal64.2g110.8g83.8g8g
Valittu annoskoko519g739kcal32.1g55.4g41.9g4g
Annoskoko puolitettuna260g370kcal16.1g27.7g21g2g
Arvot/100g100g143kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876