Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 250g265kcal10g48.4g2.2g4.3g
Hk, sininen lenkki 580g290g667kcal29g18.3g52.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka125g44kcal3.5g5.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1965kcal85.6g147.6g111.4g10.6g
Valittu annoskoko690g983kcal42.8g73.8g55.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna345g491kcal21.4g36.9g27.9g2.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876