Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 251g266kcal10g48.6g2.2g4.4g
Hk, sininen lenkki 580g291g669kcal29.1g18.3g52.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka125g44kcal3.5g5.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g1971kcal85.8g148g112g10.8g
Valittu annoskoko692g986kcal42.9g74g56g5.4g
Annoskoko puolitettuna346g493kcal21.5g37g28g2.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876