Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 313g333kcal12.5g60.7g2.8g5.5g
Hk, sininen lenkki 580g364g836kcal36.4g22.9g65.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka157g55kcal4.4g7.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1730g2464kcal107.4g185g139.8g13.4g
Valittu annoskoko865g1232kcal53.7g92.5g69.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna433g616kcal26.9g46.3g35g3.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876