Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g700g1190kcal140g0g70g0g
Peruna, uusi 520g405kcal8.8g83.7g1g5.2g
Sipuli kuivattu 20g54kcal2.1g7g0.3g7g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g22g55kcal1.3g1.9g4.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g15g49kcal1.5g7.5g1.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6364g3714kcal314.6g238.6g157.2g45.8g
Valittu annoskoko3182g1857kcal157.3g119.3g78.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna1591g928kcal78.7g59.7g39.3g11.5g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125