Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkasoppa

Vesi kiehumaan johon on laitettu jäiset mustikat sulamaan.

Kun alkaa olla kivasti mehua irronnut (ei mene kauan), niin sokeria voipi laittaa maun mukaan.

(tai viimeisenä, miten tuntuu), pottujauhot sekoitetaan tilkkaan kylmää vettä ja sitten nauhana kaadetaan koko ajan sekoittaen mustikkakeitokseen.

Kiehautetaan pikaisesti ja hyvä on. =) Puhumattakaan siitä, kuinka halpa ja vähäkalorinen!

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauhot,rainbow15g49kcal0g12.2g0g0.2g
Sokeri10g41kcal0g10g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja100g33kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g245kcal1g57.2g1.2g7g
Valittu annoskoko275g123kcal0.5g28.6g0.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna138g61kcal0.3g14.3g0.3g1.8g
Arvot/100g100g45kcal0.2g10.4g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38649