Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali668g141kcal8g22.7g1.3g14g
Hirvenjauheliha oma saalis359g402kcal78.9g0g10.8g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g117g327kcal21g0.6g26.9g0g
Sipuli, paistettu 83g84kcal1.1g4.1g6.8g1.4g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2470g2030kcal218.2g54.8g105.2g30.8g
Valittu annoskoko1235g1015kcal109.1g27.4g52.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna618g507kcal54.6g13.7g26.3g7.7g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508