Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali935g197kcal11.2g31.8g1.9g19.6g
Hirvenjauheliha oma saalis502g563kcal110.5g0g15.1g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g164g458kcal29.4g0.8g37.6g0g
Sipuli, paistettu 117g118kcal1.5g5.7g9.6g2g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3458g2841kcal305.4g76.6g147.4g43.2g
Valittu annoskoko1729g1421kcal152.7g38.3g73.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna865g710kcal76.4g19.2g36.9g10.8g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508