Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1068g225kcal12.8g36.3g2.1g22.4g
Hirvenjauheliha oma saalis574g643kcal126.3g0g17.2g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g187g523kcal33.6g0.9g43g0g
Sipuli, paistettu 134g135kcal1.7g6.5g10.9g2.3g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3952g3248kcal349.2g87.6g168.2g49.4g
Valittu annoskoko1976g1624kcal174.6g43.8g84.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna988g812kcal87.3g21.9g42.1g12.4g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508