Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1202g254kcal14.4g40.9g2.4g25.2g
Hirvenjauheliha oma saalis646g723kcal142.1g0g19.4g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g210g589kcal37.9g1.1g48.4g0g
Sipuli, paistettu 150g152kcal1.9g7.3g12.3g2.6g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4446g3653kcal393g98.8g189.4g55.6g
Valittu annoskoko2223g1827kcal196.5g49.4g94.7g27.8g
Annoskoko puolitettuna1112g913kcal98.3g24.7g47.4g13.9g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508