Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali134g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Hirvenjauheliha oma saalis72g80kcal15.8g0g2.2g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g23g65kcal4.2g0.1g5.4g0g
Sipuli, paistettu 17g17kcal0.2g0.8g1.4g0.3g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g406kcal43.6g10.8g21.4g6.2g
Valittu annoskoko247g203kcal21.8g5.4g10.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna124g102kcal10.9g2.7g5.4g1.6g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508