Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1335g282kcal16g45.4g2.7g28g
Hirvenjauheliha oma saalis718g804kcal157.9g0g21.5g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g234g654kcal42.1g1.2g53.7g0g
Sipuli, paistettu 167g169kcal2.2g8.1g13.7g2.9g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g4059kcal436.8g109.6g210.4g61.8g
Valittu annoskoko2470g2030kcal218.4g54.8g105.2g30.9g
Annoskoko puolitettuna1235g1015kcal109.2g27.4g52.6g15.5g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508