Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman400g680kcal48g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Juuriselleri 137g43kcal1.7g6.3g0.3g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2g6.6kcal0.1g0.3g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5338g2035kcal114g125g84.6g37.6g
Valittu annoskoko2669g1017kcal57g62.5g42.3g18.8g
Annoskoko puolitettuna1335g509kcal28.5g31.3g21.2g9.4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512