Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto
1. Pilko juurekset ja makkara.
Silppua sipuli.
2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.
siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.
Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.
4. Lisää juurekset kattilaan.
Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.
Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.
5. Nauti esim.
patongin tai ruisleivän kanssa.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa
Lurtsi90