Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Ketsuppi, Heinz54g56kcal0.5g13g0.1g0.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2914g2389kcal166.6g90.4g147g23.6g
Valittu annoskoko1457g1194kcal83.3g45.2g73.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna729g597kcal41.7g22.6g36.8g5.9g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640