Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g400g468kcal11.2g16g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)200g328kcal50g1.8g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g3022kcal183.2g264g133g11.4g
Valittu annoskoko873g1511kcal91.6g132g66.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna437g756kcal45.8g66g33.3g2.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781