Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto401g761kcal31.3g13.6g64.1g0g
Katkarapu, rainbow501g501kcal115.2g0g4.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g301g316kcal10.5g60.7g3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g3155kcal314g148.6g143.2g12g
Valittu annoskoko1212g1578kcal157g74.3g71.6g6g
Annoskoko puolitettuna606g789kcal78.5g37.2g35.8g3g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265