Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto501g952kcal39.1g17g80.1g0g
Katkarapu, rainbow626g626kcal144g0g5.6g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g376g394kcal13.1g75.9g3.8g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g3944kcal392.4g185.8g179g15g
Valittu annoskoko1515g1972kcal196.2g92.9g89.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna758g986kcal98.1g46.5g44.8g3.8g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265