Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto601g1142kcal46.9g20.4g96.2g0g
Katkarapu, rainbow751g751kcal172.8g0g6.8g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g451g473kcal15.8g91.1g4.5g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g4733kcal471g223g215g18g
Valittu annoskoko1818g2366kcal235.5g111.5g107.5g9g
Annoskoko puolitettuna909g1183kcal117.8g55.8g53.8g4.5g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265