Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto701g1332kcal54.7g23.8g112.2g0g
Katkarapu, rainbow876g876kcal201.6g0g7.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g526g552kcal18.4g106.2g5.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g5522kcal549.4g260g250.8g21g
Valittu annoskoko2121g2761kcal274.7g130g125.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna1061g1380kcal137.4g65g62.7g5.3g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265