Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto801g1523kcal62.5g27.2g128.2g0g
Katkarapu, rainbow1002g1002kcal230.4g0g9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g601g631kcal21g121.4g6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g6310kcal627.8g297.2g286.4g24g
Valittu annoskoko2424g3155kcal313.9g148.6g143.2g12g
Annoskoko puolitettuna1212g1578kcal157g74.3g71.6g6g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265