Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto100g190kcal7.8g3.4g16g0g
Katkarapu, rainbow125g125kcal28.8g0g1.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g75g79kcal2.6g15.2g0.8g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g789kcal78.4g37.2g35.8g3g
Valittu annoskoko303g394kcal39.2g18.6g17.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna152g197kcal19.6g9.3g9g0.8g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265