Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1002g1903kcal78.1g34.1g160.3g0g
Katkarapu, rainbow1252g1252kcal288g0g11.3g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g751g789kcal26.3g151.8g7.5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g7888kcal784.8g371.8g358.2g30g
Valittu annoskoko3030g3944kcal392.4g185.9g179.1g15g
Annoskoko puolitettuna1515g1972kcal196.2g93g89.6g7.5g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265