Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto200g381kcal15.6g6.8g32.1g0g
Katkarapu, rainbow250g250kcal57.6g0g2.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g150g158kcal5.3g30.4g1.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g1578kcal157g74.4g71.8g6g
Valittu annoskoko606g789kcal78.5g37.2g35.9g3g
Annoskoko puolitettuna303g394kcal39.3g18.6g18g1.5g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265