Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto301g571kcal23.4g10.2g48.1g0g
Katkarapu, rainbow376g376kcal86.4g0g3.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g225g237kcal7.9g45.5g2.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g2366kcal235.4g111.4g107.6g9g
Valittu annoskoko909g1183kcal117.7g55.7g53.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna455g592kcal58.9g27.9g26.9g2.3g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265