Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Kaali, valkokaali479g101kcal5.7g16.3g1g10.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2104g727kcal67.4g37.6g33g21g
Valittu annoskoko1052g364kcal33.7g18.8g16.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna526g182kcal16.9g9.4g8.3g5.3g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271