Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha210g349kcal39.9g0g21g0g
Kaali, valkokaali719g152kcal8.6g24.4g1.4g15.1g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3156g1091kcal101g56g49.8g31.6g
Valittu annoskoko1578g546kcal50.5g28g24.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna789g273kcal25.3g14g12.5g7.9g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271