Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Kaali, valkokaali958g202kcal11.5g32.6g1.9g20.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4208g1455kcal134.6g74.8g66.2g42.2g
Valittu annoskoko2104g727kcal67.3g37.4g33.1g21.1g
Annoskoko puolitettuna1052g364kcal33.7g18.7g16.6g10.6g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271